Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Mateřská školka k Polabinám veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Mateřská školka k Polabinám s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


RSS

Aktuality

06. 11. 2019

Ukládání zahrady k zimnímu spánku

Společný úklid školní zahrady s rodiči i dětmi bude v sobotu 23. 11. 2019 od 9,00 hod, kdy děti budou mít připravené soutěže a hopsání na skákacím hradu, rodiče nám mezitím pomohou s úklidem školní zahrady. Všichni dostanou občerstvení a nakonec párek s hořčicí nabo kečupem, nebude chybět ani ohýnek a opékání buřtů. Moc se těšíme, že se zase po roce sejdeme a užijeme si podzimní dopoledne :-). Ještě chceme poprosit, kdo může, ať si přinese hrábě nebo jiné pomůcky na úklid - ve školce nemáme tolik vybavení :-).
30. 10. 2019

DUHOVÉ KLUBÍČKO - z důvodu nemoci odloženo!!!

Duhové klubíčko bude ve čtvrtek 31. 10. 2019 z důvodu nemoci paní učitelky nebude -náhradní termín vám včas oznámíme. Děkujeme za pochopení.

Celá aktualita »


Mateřská školka k Polabinám


© 2019, Mateřská školka k Polabinám – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing