Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Mateřská školka k Polabinám veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Mateřská školka k Polabinám s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


RSS

Aktuality

21. 01. 2019

potvrzení

Potvrzení o výši vynaložených výdajů za umístění dítěte v MŠ za rok 2018 si můžete vyzvednout od 21.1.2019 na svých třídách. Děti, které už nechodí do školky, budou mít potvrzení v kanceláři MŠ. Týká se to dětí, které v roce 2018 platily školné!
18. 01. 2019

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

Ve čtvrtek 14.3.2019 a 21.3.2019 bude ve školce Den otevřených dveří. V 9,00 hod, v  10,00 hod a v 11,00 hod se uskuteční komentovaná prohlídka školky s  paní ředitelkou Mgr. Miloslavou Mňukovou, kde budou rodiče informováni o  zápise do MŠ. Zveme rodiče na návštěvu naší školky, kde se o nás dozvíte více. Odpoledne od 15,00 hod do 16,00 hod bude po oba dva dny Duhové klubíčko pro děti, které nastoupí do MŠ v příštím školním roce. Přijďte se podívat - těšíme se na Vás :-).

Mateřská školka k Polabinám


© 2019, Mateřská školka k Polabinám – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing