Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Mateřská školka k Polabinám veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Mateřská školka k Polabinám s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


RSS

Aktuality

12. 03. 2019

zápis dětí do mateřské školy

Sběr vyplněných žádostí v mateřských školách je 6. 5. 2019 – 7. 5. 2019 od 8:00–12:30 hod a od 13:00–16:00 hod. Přihlášku pro zápis dítěte do mateřské školy (žádost) je možné získat pouze vyplněním elektronické žádosti na těchto internetových stránkách https://zapisy.pardubice.eu/prijimaci-rizeni  v období od 16. 4. – 7. 5. 2019. Vše o zápise do MŠ najdete na stránkách: https://zapisy.pardubice.eu/prijimaci-rizeni
05. 03. 2019

focení ve školce

 V úterý 26.3.2019 od 8,00 hod se budou fotit děti k svátku maminek a na společné foto. Ukázku fotografií najdete po rozkliknutí odkazu.

Mateřská školka k Polabinám


© 2019, Mateřská školka k Polabinám – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing