Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Mateřská školka k Polabinám veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Mateřská školka k Polabinám s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


RSS

Aktuality

23. 05. 2018

Pozdrav ze školy v přírodě z Pádolí

Za námi je středa a další den plný her. Dopoledne jsme stavěli domečky pro skřítky a někteří skřítkové už se i nastěhovali. Odpoledne nás navštívil pan Beran. Je to někdo, jako hajný Robátko a vyprávěl nám moooc zajímavých věcí o zvířatech a lesu. Následně nás čekala báječná projížďka na opravdických koních. To byl zážitek! Mějte se krásně rodičové a nesmutněte, protože my také nesmutníme, nemáme na to čas. PS: Technická chybička se vloudila. Posíláme zbylé fotky...a že jich je:-)
23. 05. 2018

ZUŠ OPEN ve školce

Ve čtvrtek  24.5.2018 v 9,30 hod a v 10,0 hod bude ve školce jarní koncert v rámci celorepublikového projektu ZUŠ OPEN. Vystoupí žáci ZUŠ Havlíčkova ulice pod vedením paní učitelky Radky Rubešové.

Mateřská školka k Polabinám


© 2018, Mateřská školka k Polabinám – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing